A tartalomból..
Oszd meg

Ez a cikk az archívum részét képezi, az archivum.org oldal alapján lett visszaállítva. Előfordulhat, hogy már nem időszerű és elavult.

2014. július 14. és július 20. között “A különbség kisebb, mint gondolnád” elnevezéssel jótékonysági futást szervezek a nyíregyházi Down Egyesülettel közösen, Székesfehérvár – Nagykanizsa – Kaposvár – Pécs – Budapest útvonalon (tervezett táv 510 km).

A jótékonysági futás célja:

A Down Egyesület – missziójának megfelelően – kiemelt figyelmet fordít a fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésére és oktatására, valamint az őket nevelő családok teljes körű támogatására, elsősorban a gyermekek korai életszakaszában, mivel ekkor érhetőek el a legjelentősebb eredmények. Célunk, hogy élménnyé varázsoljuk a nyíregyházi Csodavár Korai Fejlesztő Centrumban korai fejlesztésben résztvevő gyermekek és családjaik számára a kötelező terápiákat és az intézményben eltöltött időt. A következő, CsodaKert nevű projektünk olyan módon teszi lehetővé a gyermekek fejlesztését, hogy a játék örömét semmi sem zavarja meg, nincsenek irányított foglalkozások, nincsenek fárasztó tornák.

Ezért érdemes ennyit futni! Csatlakozz hozzánk és fussunk együtt a CsodaKertért!

Az Egyesület weboldala: https://www.downegyesulet.hu/

A jótékonysági futás – ahogy eddig is – a sportközösség összefogásával,   támogatók segítségével valósul, valósulhat meg. Így örömmel fogadunk bármilyen adományt amivel a gyerekeknek örömet szerezhetünk (egységes póló, játékok, édességek), a futók frissítését kiszolgálhatjuk (ásványvíz, kóla, alkoholmentes sör, banán, stb.), illetve olyan egyedi tárgyi adományokat, amelyeket a jótékonysági futás során, után “árverésre” bocsáthatunk.

Hasonló bejegyzések